Levering
BNM Motoren streeft ernaar de kleuren van de artikelen zo juist mogelijk weer te geven op de foto’s in de advertenties. Echter, afhankelijk van de beeldscherminstellingen kunnen de kleuren op je beeldscherm afwijken van de werkelijke kleuren.

Mocht een product onverhoopt niet meer leverbaar zijn, dan zal BNM Motoren zo snel mogelijk contact opnemen.

Vragen
Als je vragen hebt over bepaalde producten kun je die stellen via het contactformulier op de website of telefonisch (tijdens openingstijden van onze winkel, zoals aangegeven op onze website)

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro's, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Bestelling
Na bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, de totale kosten en de betalingsgegevens. Bij elke bestelling hoort een betaalverplichting, dat betekent dat je verplicht bent te betalen als je een bestelling plaatst bij BNM Motoren.

Betaling
Je betaalt vooraf dmv een iDeal, Paypal of MisterCash/DIRECTebanking. Ook is het mogelijk om de artikelen contant of via pin te betalen bij afhalen (alleen tijdens openingstijden van onze winkel).

Verzending
BNM Motoren verstuurt de bestelling, mits op voorraad, binnen 2 werkdagen na betaling. Je ontvangt bericht zodra de bestelling wordt verstuurd.

Bestellingen worden verstuurd via de PostNL pakketservice. Kosten hiervoor bedragen €6.95. Afhalen in de winkel is ook mogelijk, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Voor eventuele verzending buiten Nederland kunt u contact met ons opnemen.

Retourneren
Mocht u Uw bestelling willen retouren, is dat geen probleem. Hiervoor gelden wel enkele voorwaarden:
Het aankoopbedrag, exclusief verzendkosten zullen binnen 14 dagen na ontvangst worden terugbetaald op de op het retourformulier aangegeven rekening.
 
Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en worden niet aan derden ter beschikking gesteld. Na het aanmaken van een account kunt U regelmatig onze nieuwsbrief ontvangen. Mocht u hier geen behoefte aan hebben kunt u zich ten alle tijden afmelden via mail.

Bedrijfsgegevens

BNM Motoren VOF
Weeskinderendijk 5
3314CM Dordrecht
Tel. (+31) (0)78 - 630 91 11

KvK: 24355068
BTW: NL812534335.B01
ING: NL18 INGB 0657 2266 88