Tijdens de lockdown in Nederland is het vanaf 3 maart toegestaan om te komen winkelen op afspraak.
Heb je interesse om onze collectie te komen bekijken? Of ben je specifiek naar iets op zoek? Maak een afspraak en kom langs!
Zowel voor voertuigen als voor kleding / helmen / accessoires is het nodig/verplicht om een afspraak te maken. Er kan gereserveerd worden in diverse tijdsblokken, die wij zullen bespreken bij het maken van een afspraak.


Afspraak maken?
App 06 81 10 85 37
Bel 078 630 91 11
of stuur een mail via onze contact paginaOok is het nog mogelijk om vooraf artikelen te bestellen en deze op te komen halen!


Onze werkwijze is daarin als volgt:
  • Doe een bestelling via het contactformulier op de website, via ons WhatsApp nummer ( 06 81 10 85 37), of telefonisch ( 078 630 91 11). In alle gevallen word er gereageerd binnen de openingstijden van onze winkel/werkplaats (dus in de avond bestellen kan, maar dan krijg je de volgende dag pas een reactie terug).
 
  • Weet U nog niet precies wat u wilt hebben? Wij kunnen telefonisch of via WhatsApp helpen door middel van het sturen van foto's/filmpjes en het geven van productadvies.
 
  • Via de mail of WhatsApp sturen wij een factuur van de bestelling, met eventueel een betaalverzoek/tikkie als U dit wenst. Contant of pin bij afhalen is eventueel ook mogelijk.
 
  • Na het ontvangen van de betaling, of de afspraak dat er met Pin/Cash betaald word laten wij via Whatsapp of mail weten op welke tijdslot de bestelling opgehaald kan worden ( minimaal 4 uur na het bestelmoment zoals verplicht is gesteld door de overheid)
 
  • Voor afhalen van bestellingen kunt U aanbellen bij onze winkel. Wij helpen U dan aan de deur verder.
 
  • Binnen komen in onze winkel is alleen mogelijk als U wilt pinnen. Kleding passen / rondkijken / retouren of toiletbezoek mogen wij helaas niet toestaan volgens de regels gesteld door de overheid.
 
Aankopen mogen op dit moment niet teruggebracht of geruild worden.
De termijn hiervoor hebben wij gesteld op 14 dagen na de lockdown.